X-Men este un alt slot Marvel, publicat de Playtech în 2010. Ea se bazează pe blockbuster la Hollywood, cu Hugh Jackmann, Famke Janssen și Halle Berry. Asemănările cu acești actori sunt evidente. Pariurile încep de la $ 0,01 cu acest 5 role și 25 de slot de linie. Pariurile pot fi ridicate până la 5 dolari pe monedă. Având opțiunea de a paria până la 10 de monede pe linie, acest lucru se adaugă până la 1250 dolari pe rotire. De necrezut! Ca toate celelalte adopțiile Marvel, X-Men excelează în acțiunea categorii și șanse mari câștigătoare.

Slot are un simbol Wild, un simbol Wild suplimentar, un simbol Scatter, X-metraj, jocuri gratuite și Multi Level Mystery Jackpot Progresiv Marvel. Wild Simbolul - pur și simplu numit Wild în joc - inlocuieste toate celelalte simboluri, cu excepția Simbol Scatter. Odată două sau mai multe dintre aceste simboluri apar, se obține premiul suplimentară a liniilor combinate. Sloturi Marvel de la Playtech nu numai excela în acțiune și câștiguri mari - acestea oferă, de asemenea, o caracteristică unică și inovatoare, niciodată înainte de văzut în orice alt slot. Simbol Scatter (X-Men logo-ul) face această caracteristică să se întâmple. Este numit Spin nelimitat oferă acces gratuit. Și aceasta nu este o promisiune goală ...

Ai 8 rotiri gratuite în modul Villain și rotiri gratuite nelimitat în modul Hero. De fiecare dată Wild Simbolul suplimentar apare pe rola din mijloc, când schimbați modul. În modul Villain Wild Simbolul Extra este Magneto - în modul Hero este profesorul Xavier. Lucru bun este: Începi în modul Hero. Rolele continua filare până când apare Magneto pe rola din mijloc ... Și acest lucru poate dura o perioadă lungă de timp. Au ajuns în mod Villain, cele 8 rotiri gratuite începe să conta în jos, eventual, obtinerea tine chiar mai multe câștiguri. După ce toate rotiri gratuite ale modului Villain sunt epuizate, modul Spin gratuit termină. Această caracteristică este una dintre cele mai bune, care au fost dezvoltate în ultimii ani. Rotiri gratuite cu o lungime de până la 5 minute sunt foarte frecvente.

Este de la sine explicativ care câștigurile foarte mari sunt posibile în acest fel (viziona video). Dar acest lucru nu este aproape tot ceea ce slot X-Men are de oferit. Mai mult, există este X-Feature și Marvel Multi Level Mystery Jackpot Progresiv. În cazul în care super-eroi apar pe rolele 2, 3, 4 și 5 și formează un X în acest fel, X-Feature este declanșat și jucătorul se acordă o victorie foarte frumoasă (BET x5). Ca orice alte sloturi Marvel de la Playtech, X-Men, precum este conectat la Jackpot-uri Marvel Mystery, pe care le puteți obține oricând în joc, indiferent de role arata ...

 Toate în toate există nici o șansă de a critica X-Men în nici un fel. Grafica, animație și sunet sunt de înaltă calitate, ca de obicei și slot este distractiv și plin de acțiune. Ceea ce-l face special este nelimitat Spin oferă acces gratuit la. După ce nu a jucat un slot Marvel, ar trebui să dea cu siguranta X-Men de a încerca ... și speranță, nu pentru a vedea Magneto pe role - astfel de rotiri gratuite rămâne modul în care acestea ar trebui să - nelimitat!