Pe lângă Book of Ra, Dolphins Pearl și Columbus, de asemenea, jocul Sizzling Hot a fost pe valul succesului de jocuri Novoline. Faptul că acest joc poate fi experimentat într-o implementare 1:01 pe calculatorul de acasă poate fi creditate la acordul Stargames casino online cu Novomatic AG, producatorul de jocuri Novoline. Și punerea în aplicare a acestor jocuri online nu lasă nimic de dorit.

 Sizzling Hot are mai mult de cinci role disponibile și nouă linii de plata jucatorii pot activa în funcție de dorințele lor. Cât de multe dintre cele nouă linii de câștig în cele din urmă pe care doriți să utilizați, depinde exclusiv de propriul apetitului pentru risc.

Cu activarea de fiecare linie de plată suplimentare, șansele de a câștiga și perspectiva pentru un profit suculent poate fi crescută. Sizzling Hot este un slot de fructe tradiționale. Aici este vorba de simboluri diferite fructe care determină rata de numerar-out în schimb. Pepenii galbeni sunt, de exemplu, mai profitabile decât lămâi, etc În regulamentar de joc, fiecare model câștigătoare începe de la stânga de pe role și continuă de-a lungul liniei de plată la dreapta. În scopul de a câștiga, simbolurile trebuie să fie afișate una lângă alta, fără alte simboluri între ele. Acesta este scopul de Sizzling Hot ca toate cele cinci role arată același simbol.

Cinci șeptari mediu de ardere maximă câștigătoare la Sizzling Hot. Cu un pariu de 1 euro, 1000 de euro s-ar fi datorat la un accident vascular cerebral! O diferență esențială de Sizzling Hot de mare de carte idol al Ra este faptul că nu există jocuri gratuite și runde de bonus, cu referire la sfârâit-am prins. Prin urmare, frecvența de profituri mai mari crește ca un întreg.