Robin Hood - Bogățiile Transferarea este cel mai nou fanta de suedez producator de software Net Entertainment. Acest slot ofera 5 role și 20 de linii. Valoarea unei monede este între € 0,01 și € 0,50. Jucătorul poate paria un maxim de 10 de monede pe rotire astfel pariul maxim este de 100 € pe rotund. Simbolul Robin Hood contează ca Wild Simbolul și înlocuiește (mare surpriza) toate celelalte simboluri cu excepția Simbol Scatter.

Punga cu bani este un simbol Scatter care declanseaza rotiri gratuite, o dată trei dintre ele apar în același timp. Nimic ieșit din comun până acum ... Dar Robin Hood - Riches Schimbarea are de oferit mult mai mult. La fel ca toate versiunile noi de la Net Entertainment, Robin Hood oferă o caracteristică nouă și inovatoare - role de schimbare! Dacă jucătorul primește o victorie pe o linie, poziția de role schimburi. Ei merg toate cu o poziție la dreapta.

Această schimbare crește șansele de noile combinatii castigatoare (viziona video). Rolele deplasare conta, de asemenea, ca multiplicatori, care poate stimula câștigurile de o singură linie de până la 5 ori. Cu Robin Hood - Bogățiile Schimbarea, Net Entertainment a reușit încă o dată să publice un slot cu potențialul de a captiva jucătorul de ore pentru a veni. Avand experienta de role schimbătoare dată, este foarte probabil ca unul nu are dorința de a juca orice alt slot pentru ceva timp. Având această caracteristică, șansele de câștig ale acestei schimbări de Slot mod constant, oferind o bună rată de plată nu mai puțin.